Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet az, hogy nehezen...

Mitől lehet az, hogy nehezen kapok levegőt?

Figyelt kérdés
Napok óta nehezen kapok levegőt.Sportolok,nem szoktam fulladni.Nem dohányzok.Mégis olyan,mintha nem lenne elég levegőm,gyengének érzem magam.Kardiológus látott.Csinált Ekg-t,szívultrahangot,terheléses Ekg-t.Néztek vérnyomást is.Mellkasröntgen volt,tüdőmet is nézték.Sehol semmi gond.Akkor mitől lehet?

2019. júl. 19. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Ha ennyiféle orvos a maga által, diagnosztikai eszközök felhasználása és kimutatott eredménye alapján nem mondott semmi rosszat, akkor mi, itt, látatlanban, hogy a viharba tudnánk megítélni, hogy mi a problémád?
2019. júl. 19. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Stresszelsz valami miatt?
2019. júl. 19. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Gondolod okosabbak vagyunk, mint egy csomó orvos, akik csináltak jó néhány vizsgálatot is?
2019. júl. 19. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is végigjártam amit te! Nekem magamtól kellett rájönnöm. És kiderült hogy az állandó stressz okozta a tüneteimet. Bár nem minden esetben ez okozza.
2019. júl. 19. 16:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez az oldal arról szól,hogy feltegyük a kérdéseinket!Legyen szó bármiről!Azért tettem én is így annak ellenére,hogy voltam orvosnál,hátha valaki küzd hasonló problémával és esetleg tud ötletet adni vagy bármilyen tanácsot!Ha nem mentem volna orvoshoz,akkor meg avval állnak belém,hogy miért itt keresek megoldást a problémámra,miért nem megyek orvoshoz!!!??Ugye???!!!Értelmes válaszokat várok,tippeket.Nem észosztókat,negatív kommentelőket!!!
2019. júl. 19. 16:34
 6/11 A kérdező kommentje:
4/5-nek köszönöm.
2019. júl. 19. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Vérképet is nézték?
2019. júl. 19. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:

1. Meg a 3. Ugyan az. Ne vedd magadra. Mindenre ír valami értelmetlen választ ami megjelenik az oldalon. Miközben telejesen felesleges amit csinál, ha nem tud valaszolni nem értem miért kell. Ha van rajtad sapka az a baj ha nincs az a baj, csak mert neki unalmas az élete. :)

Lehet vérszegénység, folsav hiány meg magnézium hiány is. Spirométert is fújattak veled a tüdőgondozóban? Persze a stressztől is lehet. Én rendszeresen szoktam tőle. De mikor vérszegény voltam akkor majd megfulladtam mikor felmentem a lépcsőn.

2019. júl. 19. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Környezeti probléma. Drámai mértékben romlik a levegő minősége. Nem vicc.

AirVisual <itt is követhető, van app-ja is; lakóhelyeden ha van mérőműszer, követheted és látod az értékeket.

Most 2018 08. hó 31.-e van. 3-4 napja rohadt rossz a levegő minősége az országban. Vácon 1 órája 151 volt (USAQUI - United States Air Quality Index)

A nyugat-európai tőke kelet-európa telepíti az összes szennyező (szemét) technológiát. Látni is undorító.

2019. aug. 31. 01:13
 10/11 anonim ***** válasza:
2019. aug. 31. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!