Mitől lehet az, hogy nehezen kapok levegőt?
1. Meg a 3. Ugyan az. Ne vedd magadra. Mindenre ír valami értelmetlen választ ami megjelenik az oldalon. Miközben telejesen felesleges amit csinál, ha nem tud valaszolni nem értem miért kell. Ha van rajtad sapka az a baj ha nincs az a baj, csak mert neki unalmas az élete. :)
Lehet vérszegénység, folsav hiány meg magnézium hiány is. Spirométert is fújattak veled a tüdőgondozóban? Persze a stressztől is lehet. Én rendszeresen szoktam tőle. De mikor vérszegény voltam akkor majd megfulladtam mikor felmentem a lépcsőn.
Környezeti probléma. Drámai mértékben romlik a levegő minősége. Nem vicc.
AirVisual <itt is követhető, van app-ja is; lakóhelyeden ha van mérőműszer, követheted és látod az értékeket.
Most 2018 08. hó 31.-e van. 3-4 napja rohadt rossz a levegő minősége az országban. Vácon 1 órája 151 volt (USAQUI - United States Air Quality Index)
A nyugat-európai tőke kelet-európa telepíti az összes szennyező (szemét) technológiát. Látni is undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!