Milyen opioid kábító fájdalomcsillapító szerek vannak Magyarországon?
Figyelt kérdés
Jelenleg Tramadolt szedek2019. júl. 15. 17:18
2/5 Mihago válasza:
A Tramadolt nyomják mindenkibe, az a leggyakoribb. Jól szét is cseszi az agyát mindenkinek, de legalább nem fáj. Én nem értem, miért nem legalizálják inkább az orvosi marihuánát. Ugyanazt tudja, csak nincs mellékhatása. Leszámítva, hogy a mindentjobbantudok nagypapák hőzöngenének, hogy "kááábíttószeeer!"
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hat semmit. Napi 50mg-ot kapok
2019. júl. 15. 17:41
4/5 anonim válasza:
Ezek az engedélyezettek, de nem feltétlenül van mindegyik forgalomban:
5/5 anonim válasza:
Én hasmenest kaptam a tramadoltól meg iszonyú hányingerem volt. Algovoltaren jobb választás.
Nubaint szokták még adni injekcióba. Én elájultam tőle. Aztán csak feküdtem az ágyban megmozdulni sem tudtam, minden tagom 100 kilós volt. Mindenem ugyan úgy fájt csak már semmi nem érdekelt. Legközelebb azzal kezdtem, hogy ilyet az életbe többet nem kérek! Ne ezekkel akarj dorogozni. Nem éri meg. Van nem ópiát alapú fajdalomcsillapító is sokféle. Válassz inkabb azok közül ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!