Más is gyógyszer ellenes rajtam kívül?
Magas a koleszterinem (apai ágon örököltem). Orvos azt mondja szedjek koleszterin csökkentő gyógyszert. Nem fogok mérgezni magam a sztatinos májbetegítő méreggel. Táplálkozásra odafigyelek,stb de nem fogok gyógyszert szedni.
2 napja elaludtam a jobb csuklómat és nagyon fáj,alig bírom hátrahajtani. Mindenki mondja egyből,hogy szedjek rá gyógyszert. Nem fogom. Nem fogom mérgezni magam a fajdalomcsillapító/gyulladascsökkentő gyógyszerekkel. Inkabb jegelem napjában többször és eszek áfonyát meg csírákat,azok gyulladascsökkentőek elvileg. Meg csak a bal kezemet használom. Szerintetek nagyon makacs vagyok? Én úgy gondolom,hogy nem,mert régen is túlélték az emberek a fejfájast,húzódást,menstruációt fájdalomcsillapító nélkül. Arról nem is beszelve,hogy mekkora környezetszennyezes ,mert a gyógyszeres tisztított vizet isszuk a csapból.
Régen sem hagyták kezelés nélkül a sérüléseket, betegségeket, erre használták a különböző gyógynövényeket. A mai gyógyszerek ezen gyógynövények megfelelő hatóanyagainak szintetikusan előállított, magasabb dózisú változatai.
Személy szerint én nem szedek gyógyszert, megfázással nem rohanok orvoshoz, viszont legutóbb pl. antibiotikumot kellett szednem évek óta fertőzött foggyökér miatt, szerintem nem volt felesleges. Vagy például, érzékeny a nyakam a huzatra, estére elkezd irtózatosan fájni, nem tudok tőle aludni; de volt már olyan, hogy szombat estére megfájdult, el kellett mennem vasárnap kora reggel a patikába, mert nem volt otthon semmi fájdalomcsillapító, akkora fájdalmam volt, hogy hazafelé kis híján leestem a bicikliről, pedig egy 5 perces útról beszélünk. Sajnos ez nem múlik el magától, havonta, kéthavonta egy-két szem fájdalomcsillapítóba nem fogok belehalni. Menstruációs görcsökre csak akkor veszek be, ha kora reggel ér, ha délután vagy estefelé, mikor kényelembe tudom magam helyezni és nem a munkahelyemen vagyok, általában kibírom, erős vagyok és bátor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!