Torokfájás! Melyik a legjobb gyógyszer?
Három napja iszonyúan fáj a torkom, szedek gyulladáscsökkentőt, lázcsillapítót (mert volt lázam is) és strepsilst de SEMMI változás, nagyon fáj.
Melyik a legjobb gyógyszi torokfájásra?
Tudom, hogy egymásnak nem ajánlgatunk gyógyszert,meg nem vagyunk orvosok stb , de tanácstalan vagyok😖☹️
Illetve ha árat írnátok mellé azt megköszönném.
Szép napot!
Ha már 3 napja tart és nem lett jobb semmivel sem. akkor orvoshoz kell menni. Ma csak háziorvosi ügyelet van, nincs rendes rendelés a Semmelweis nap miatt. De holnap tudsz menni a saját háziorvosodhoz.
Nekem a Tantum verde szokta leginkább csillapítani. Arra jó, hogy legalább tudják nyelni, enni. De attól sem múlik el, ha komolyabb. Ma a gyógyszertárak sincsenek mind nyitva, csak az ügyeletes gyógyszertárak.
Nem akartam leírni, de akkor megteszem.
Annyi van, hogy különböző okok miatt el szeretnék jönni a háziorvosomtól és már egy jó ideje nem is voltam nála.
Ezért gondoltam arra, hogy itt írtok valami jó módszert.
Köszönöm mindenkinek a választ, jelenleg jártányi erőm sincs, de holnap elmegyek az orvoshoz.
Én is inkább a természetes dolgokban hiszek, csak ez gyorsabbnak látszott, de ha jobban leszek később elmegyek ide a sarokra a herbáriába venni valamit.
A méztől amúgy dagad a torkom 🙄
Szerintem allergiás vagyok rá, ez kiskoromban derült ki, azóta semmilyen mézet nem eszek.
Na hát ma sikerült elmennem, és kiderült hogy ki kell venni a mandulámat ☹️
Még jó, hogy ti is meg itthon is győzködtek, hogy menjek.
Sajnos nagyon makacs vagyok, de ha kiveszik jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!