Zöld széklet hasmenéses vírus után?
Sziasztok. A héten néhány napig hasmenésem volt, eleinte hőemelkedés is. Körülöttem lévőktől kaphattam el mert nekik is volt pont ugyanez. Elmúlt a hasmenés, hasam már nem fáj, étvágyam is teljesen helyre jött, viszont már péntek óta zöld színű a székletem, nem élénk zöld, hanem olyan spenót zöld féle, kicsit világosabb azért. Viszont egyáltalán nem olyan mint szokott lenni. Zöldségeket nem is ettem szinte ezekben a napokban, tehát nem lehet arra sem fogni. Mitől lehet ez?
Válaszokat előre is köszönöm.
Első válaszoló:
Nem az a baj, hogy nem tudod a válaszra a kérdést, mégis válaszolsz, hanem hogy annak a válasznak semmi értelme nincs a világon. Veled is előfordulhat akár. Aztán te is jössz kérdezni a gyakorira...
Kérdező:
Hasmenés után előfordulhat sötétzöld- ésvagy sárga széklet. Ennek oka lehet továbbá még a túlzott mennyiségű epeürülés.
Mint írtad, nem ettél semmilyen zöldséget (a káposzta, spenót stb tud ilyet produkálni), tehát több mint valószínű, a betegséged miatt van ez a tüneted most.
Ne aggódj, várj még egy kicsit, ha jövő hét közepe-vége feléig nem múlik el, menj át háziorvoshoz.
De egyébként semmi durva kór, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!