Toraszemid vízhajtó szedése?
Figyelt kérdés
Egyben vagy két részletben kell szedni?
Az orvos szerint 2, a betegtájékoztató szerint 1 részben. Melyiknek hihetek?
Súlyos szívbeteg, vese és máj is veszélyeztetett lehet nála.
0,6 mg/kg/nap adagolásban kapja, most 2 egyenlő részre elosztva.
2019. júl. 14. 00:19
1/5 anonim válasza:
Először is nem Toraszemid, hanem Furoszemid, másodszor is hol olvastál te olyat, hogy napi egyszer. A betegtájékoztató 2-3 részletet ír.
2/5 anonim válasza:
Szedd úgy, ahogy az orvos mondta. Egyébként ez a szer Magyarországon nincs forgalomban.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi#2!
#1 nem tudom miről beszélsz, én viszont tudom hogy mit írok, Torasemide!
Különben nem Magyarország, hanem Ausztria. És a tájékoztatóban napi 1 áll!
2019. júl. 14. 10:47
4/5 anonim válasza:
Hát osztrák gyógyszerről meg ne egy magyar weblapon érdeklődj, mert itt nincs ilyen, honnan kéne nekünk tudnunk a használatát! De nálatok se ToraSZemid van, mert a német nyelvben nincs sz betű. Így aztán nem csoda, ha az általam jóindulatúan használt kereső a "Toraszemid" helyett a Furoszemidet javasolta.
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy láttam, magyarul így írják, ezért írtam én is így.
2019. júl. 14. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!