Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyukámnak a tüdejeben vizet...

Anyukámnak a tüdejeben vizet találtak a vízhajtó segít neki?

Figyelt kérdés

Anyukám kapott injekciot ami vízhajtó segíteni fog neki? És ugye nem fog meghalni?

Nekem csak ő van.. és még nagyon fiatal :(

2018. máj. 28. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy ki mikor hal meg, azt nem tudom. A vízhajtó általában segíteni szokott, ha nem, akkor le lehet csapolni a folyadékot a mellhártya lemezei közül.
2018. máj. 28. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Első: bocsi de ez butaság, ha a tüdőben "víz" van, azaz ödémás, akkor a tüdőállományban van folyadék, nem a mellüregben, ezt nem lehet leszívni. A vízhajtó segít, de a kiváltó okot meg kell szüntetni ahhoz, hogy ne jöjjön vissza. Általában bal szívfél elégtelenség okozza, anyukádnál nem tudom, hogy mi a helyzet.
2018. máj. 29. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen segít + vannak egyéb módszerek is. Nekem víz volt a tüdőmben, a szívemben, és még a mellüregben is, de már nincs.
2018. máj. 29. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor a betegek azt mondják, hogy "víz van a tüdejében" akkor legtöbbször a mellhártya lemezei között van. Ha tüdőödémája van, akkor intenzív osztályon lélegeztetnék, de erről nem volt szó.
2018. máj. 29. 00:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendbejött anyukád?
jan. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!