Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Részt vehetek a programban?

Részt vehetek a programban?

Figyelt kérdés
Középiskolás leszek és az iskolában van olyan hogy hadi kadét program. 20-30 fokos gerincferdülésem van és emiatt nem tudom hogy részt vehetek e benne.

#gerincferdülés #hadi kadét
2019. júl. 7. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem részt vehetsz max ha valami olyan gyakorlat van ami nem tenne jót nem csinálod. Nekem volt egy osztálytársnőm akinek nagyon durván meg látványosan volt gerincferdülése mégis kötelet mászott meg minden tesin én meg semmit nem tudtam megcsinálni:D
2019. júl. 8. 00:33
 2/5 anonim válasza:
Nem. A gerincferdülés kizáró ok.
2019. júl. 13. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Szinte 99% hogy nem lesz normális orvosi kivizsgálás...ha megtudsz csinálni minden feladatot akkor mehetsz.
2019. júl. 20. 00:10
 4/5 anonim válasza:
Van orvosi vizsgálat, a gerincferdülés kizáró ok igen. Mint sok más is. Egészséges emberek kellenek.
2019. aug. 6. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:

# 4 Azért ilyet ne írj légyszíves.

Attól mert valakinek van gerincferdülése az ilyen himi humi katonai feladatokat bőven megtudja csinálni.

Nem 50kgos termény zsákokat kell pakolni vagy dinnyét dobálni az ifára.

Egyébként ha a srácnak 30 fok körüli ferdülése lenne akkor nem írna ilyen fogalmatanul hanem tudná a pontos kórképét és fűzőt kellene szerintem hordania...

2019. aug. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!