Nagyon fáj a nyakam, miután az orvos durván megütötte, zsibbad, feszít kétoldalt a nyakam, mi lehet ez?
Ma egy baromállat orvosnál sikerült magamnak a meglévőnél nagyobb problémát beújítani.
Azzal mentem oda, hogy a derekam fáj, és picit a lábba sugárzik, ágyéki sérvre gyanakodtam, máshol sehol nem fájt.
Erre az az állat, lefektetett egy masszázspadra, belenyomta a fejemet a nyitott részbe, majd anélkül, hogy elmondta volna, mire készül, akkorát vágott, vagyis inkább nyomott két kézzel a nyakam alsó részén, majd a hátamon felül, hogy beleszédültem, mondtam is neki, hogy valami nem kóser és hagyja abba.
Ez délután volt, azóta szörnyen érzem magam, olvastam utána tüneteknek, lehet, hogy ez a mocsok elmozdította a csigolyámat?
Full be van durranva a nyakam, olyan, mintha gombóc lenne a torkomban, mintha a nyelés is nehezebb lenne, és furcsa, enyhe zsibbadó érzést érzek, nagyon meg vagyok ijedve, mert egyedül vagyok otthon.
Kérem, aki tud, segítsen tapasztalatokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!