Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan zajlik az alvásmegvonás...

Hogyan zajlik az alvásmegvonásos EEG vizsgálat? Sürgős

Figyelt kérdés
2 honapja volt egy epilepszias rohamom, elotte es azota ez nem ismetlodott meg. A sima EEG nem mutatott ki semmi korosat, ezert holnapra eloirtak egy alvasmegvonasos vizsgalatot. De csak annyit mondtak el, hogy holnap menjek be negyed 9re es hogy ejszaka ne aludjak. En eloszor azt hittem, h ez is csak annyi lesz, mint az elozo EEG, szoval kb 15 perc, de most probaltam utanaolvasni, holnap el kellene aludnom a korhazban?? Es akozben csinaljak a vizsgalatot?😭nagyon koszonom ha valaszoltok!

#epilepszia #EEG #Alvásmegvonásos
2019. jún. 24. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, ugyanugy zajlik mint a sima EEG, csak annyi hogy ma ejszaka nem alhatsz el.
2019. jún. 24. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszod! Itt volt egy kerdes ezzel kapcsolatban es ott irtak, h aludniuk kellett a vizsgálat soran,es csak delutan mehettek haza azert zavarodtam ossze. Tudom h ez egy fajdalom nelkuli vizsgalat, de honapok ota jarok orvostol orvosra mas problema miatt is... es nagyon nem szeretnek most ott maradni, azert ijedzem meg kicsit. Koszinom a valaszt megegyszer!
2019. jún. 24. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, hogy sikerült az EEG?
2019. okt. 7. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!