Hogyan zajlik le az alvásmegvonásos EEG vizsgálat?
Nálam úgy volt, hogy délelőtt bementem a kórházba egy trembe, ahol szintén erre váró betegek voltak. Vittem egy jó könyvet (Stendhal: Vörös és fekete volt az aktuális nálam), egy discmant és egy jó cd-t (pont aznap jelent meg Ákos Még közelebb című stúdiólemeze :)), egy füzetet és egy tollat. Voltam egy CT-n és egy EKG-n előtte, aztán 9 körül elaludhattunk, 11-éjfél körül ébresztett a nővérke minket, és onnan ébren kellett lenni. Na ekkor léptt életbe a könyv+zene, beszélgettünk a többiekkel, írtam egy keveset, stb. Reggel 8-tól folyamatosan vittek minket EEG-re, én sajnos ott nem tudtam aludni, napközben sosem tudok, csak ha két éjszakát nem alszom, vagy beteg vagyok. Mindegy, megvolt a vizsgálat, délután jöhettem haza. Este már 7 körül ágynak dőltem.
Tehát legtöbb esetben este 8-9-től 11-éjfélig hagynak aludni. Volt egy 10 éves kislány ott, neki már sokadjára csinálták ezt a vizsgálatot, mondta, hogy mindig így csinálták eddig. Akkor sem volt másképp. Azóta nem hinném, hogy változott, esetleg körülményektől is függ a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!