Mi bajon lehet? Nagyon ijesztő!
Pontosan, telefonon kérdezz meg egy orvost, akit elérsz, nem baj, ha nem ő a háziorvosod.
De nem biztos, hogy komoly a baj, nekem hasmenéses betegség okozott a tiedhez hasonló tüneteket. De ez még nem ok arra, hogy ne kérj orvosi tanácsot! Pont azért kell, mert ő tudja megállapítani, hogy biztos nincs-e komoly bajod, ha pedig van, akkor elhárítani az életveszélyt.
Szia!
Hogy vagy azóta? Remélem, tényleg nem lett semmi bajod...
Esetleg fogamzásgátló?
Vírus?
Mérgezés?
Egyre rosszabbul. Már 37.5 a hőm. Alig élek. Hányingerem is van kissé és hidevrázasom.
Nem vagyok terhes, mérgezésen gondolkoztam de nem jutott semmi az eszembe.
Csak egyetlen dolog. Frontint szedtem de nwgyon pici adagban. 0.25 felét esténként. Nem minden nap. Azt elhagytam múlt hét csütörtökön és kedd óta napról napra rosazabbul vagyok. Lehet nincs köze hozzá mert olyan pici adag volt. De másra nem tudok gondolni mert nem jön a hanyás meg ahasmenés. Nem tudom az okozhatja e. Teljesen tanácstalan vagyok és ijedt. Hétfőtől mennem kéne dologzni, nem tudom mi lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!