Szerintetek lehet a stressz mindennek az oka?
Sziasztok
Egy hónapja tuszos mandulagyulladásom volt, szedtem antibiotikumot, meggyógyultam, a nyirokcsomoim viszont nem teljesen húzódtak vissza. Két hétig semmi panasz nem volt utána, majd most hétvégén ismét elkezdett fájni a nyakam, a nyirokcsomó feszült, nehezebben kaptam levegőt. Hétfőn a fejem is elkezdett fájni azon az oldalon, ahol a nyirokcsomom is fájt. Elmentem Háziorvoshoz, o fájdalomcsillapítót irt fel meg javasolta, hogy szedjek vitaminokat. Voltam tegnap fogorvosnal, ott se találtak semmit. Ma fül orr gegeszetre mentem be az ügyeletre, mert legszomjam volt. Az orvos mindent jónak talált, azt mondta, mandulagyulladás előtti virus fertőzés tünetei erzodhetnek valószínűleg. Kicsit megnyugodtam, de szerintetek ez lehet a stressz miatt? Gombóc érzés van a torkomban, faj a nyakam fel oldalt enyhén, és nehezebben kapok levegőt. Egy hete Vervetel is volt, teljesen jó lett minden érték. Nagyon stresszes időszakok volt, tegnap kaptam meg az érettségit, meg a hipochonriam miatt a tünetek miatt is rontottak a mentalis/lelki allapotomon. Mit javasoltok, mit tegyek? Próbálok mely levegőt venni és nem foglalkozni vele, de mégis zavar, főleg így, hogy szervi gond nincs, de en mégis érzem a dolgokat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!