Rossz látás okozhat szédülést?
Figyelt kérdés
Üdv! Régóta fennáll a panasz voltam vele orvosnál, küldött vérvételre de teljesen egészséges vagyok az alapján. Vérnyomásom bármikor mértem optimális. Egy éve elmentem szemészhez és kellett is szemüveg távolra, doki szerint nem is gyenge.. Viszont sajnos ki nem állhatom magamon ezért ritkán hordom viszont néha eléggé szédülök/fáj a fejem. Lehet ez az oka? Fejfájásról hallottam már, hogy azt okozhat, de szédülést is?2019. jún. 19. 17:44
1/5 anonim válasza:
Idegi alapon is lehet. Azt is vizsgáltasd meg. Most úgyis szünidő van, ráérsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondoltam ilyenekre is hogy szorongás, mivel régen hajlamos voltam a pánikra és bizonyos helyzetekben rosszul lettem. De szédülést még sosem idézett bennem elő.
2019. jún. 19. 18:16
3/5 anonim válasza:
Lehet a szemed miatt, nekem is van és ha leveszem szoktam szédülni nélküle, ha nem szereted a szemüveget próbáld meg a kontaktlencsét vagy szemműtétet
4/5 anonim válasza:
Igen,a vizsgálatoknál elsők között van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!