Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi baja lehet az ízületeimnek?

Mi baja lehet az ízületeimnek?

Figyelt kérdés

Ezelőtt szinte semmim sem ropogott, ám az elmúlt néhány napba minden szinte egyszerre rázendített. Egy kicsit fájnak is, a térdem például rövid séták után elfárad, és tompán fáj, mint amikor egy teljes napon át gyalogolsz.

Tudom, hogy a ropogás gyakori, és a társuló fájdalom sem ritka, de 17 éves vagyok, és pár nap alatt ijesztően sokat romlott a helyzet.

Hallottam a reumáról, és arról, hogy fiatalon is előjöhet. Ez fokozatosan történik meg, vagy hirtelen, napok alatt?

Esetleg lehet szó arról a bizonyos "növekedésről"? 17 évesen azon már túl vagyok, nem?

Köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 9. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy túlsúlyos?
2019. jún. 9. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:

elmúlt néhány napban*

Nem, nem vagyok, inkább túlságosan is "bőr és izom" alkat.

2019. jún. 9. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Előfordulhat ilyesmi. Talán kicsit hiányosabb az étrendet, vagy extrém terhelést kaptál. Esetleg borzalmasan elfeküdted magad. Egyél zselatint, calciumot. Vagy lehet kapni a dr. Chen zöldkagyló, kurkuma kivonatot. Az is csodaszer.
2019. jún. 9. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Autoimmun izületi gyulladás állhat a háttérben.

A hús és a tektermékeke ezt fokozzák. Próbálj mentesen enni.

2019. jún. 9. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az első eset megnyugtatóbb lenne, bár nem tudom. Nem volt konkrét nagyobb megterhelésem, sem más.

A második ijesztőbb, ha rosszabbodik, akkor megnézetem, de nem nagyon bízom a "lelkes" tb-s orvosokban, azok után, hogy a sok "vizsgálat" ellenére öt évig növekedett bennem valami észrevétlenül, amit észre kellett volna venniük, és ki kellett volna szedniük... :)

Köszönöm ismét, és további szét estét!

2019. jún. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!