Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Műtött ciszta kiújulhat?

Műtött ciszta kiújulhat?

Figyelt kérdés

Tavaly szeptemberben műtöttek laparoszkóposan májcisztával, a doki azt mondta, felnyitottak, leszívtak belőle a folyadékot (csak víz volt benne), aztán "tettek bele valamit" hogy ne tudjon újra töltődni, de azt mondták ultrahangon mindig látszani fog,hogy van ott valami. Idén május 2.- án, mas okból, de elmentem hasi ultrahangra. Nem szóltam a doktornőnek, hogy volt cisztám, de ő sem említette hogy látna ott bármit is... kb. 1-1,5 hete hasonló "tömlőt" érzek a hasamban, mint amikor volt a cisztám, ráadásul ugyan ott ahol régen volt.. azt fontosnak tartom megemlíteni hogy áttétes rák gyanuja miatt vizsgáltak meg ultrahangon most májusban (szerencsére minden negatív), szóval ha akármi lett volna a majámon, biztos megemlíti a doktornő, de azota rettegek hogy barmi lesz a rákkal, vagy a cisztámmal.. jelenleg külföldön tartozkodom, igy most nem tudok orvoshoz menni. Édesanyám szerint pszichesen is produkálhatok olyan tüneteket, mint a májcisztámé,szerinte nagyon rastresszeltem erre az egészre..

A kerdesem tehát arra iranyulna, hogy kiujulhat e műtött majciszta, ami az operáló orvos szerint nem lehetséges, vagy valóban pszichésen produkálom a tüneteket? Köszönöm mindenkinek.

2019. máj. 23. 13:03
1 2
 11/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem amikor teheted nézesd meg újra. Attól még, hogy ilyen lehetőségek lehetnek, még lehet, hogy valóban nem látszódott semmi, de maga az érzés még egy darabig meg lesz, nem múlik el egyik napról a másikra, elvégre műtöttek.
2019. máj. 26. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!