Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi az oka, hogy ennyire...

Mi az oka, hogy ennyire kevesen vannak 30-40 évesen olyan emberek akik teljesen egészségesek maximum csak a megfázás kapja el őket?

Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok és kezdem azt hinni kivétel vagyok,mert a környezetemben rengeteg a hasonló korú,tartósan beteg ember:pl allergiás,asztmás,pajzsmirigy beteg,mozgásszervi gondokkal küszködő.
2019. máj. 21. 05:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Például azon én is elgondolkoztam hogy mi az oka annak hogy apám 90 évesen jobb testi-lelki egészségi állapotnak és erőnlétnek örvendett mint én akkor 45 évesen. Az életmód volt az oka.

Apám parasztember volt. Szabadon élt, a villanyon kívül számlái nem voltak. Önellátó volt, főnök vagy munkatársak nem gyötörték a lelkét. Akkor kelt mikor felébredt és kialudta magát és megunta a fekvést. Tiszta levegőjű és csendes helyen és a természettel szimbiózisban élt. A stressz ismeretlen volt. Sokat mozgott a szabadban és önmaga termelte valódi bio élelmet fogyasztott. Azt hiszem elmondtam róla mindent.

Én meg már 20 évesen városi lettem és diplomát szereztem. Mérnökként dolgoztam. Rossz városi levegőt szívtam. Elégedetlen és túlhajszolt munkatársak vettek körül, ami tulajdonságukból rám is átragadt. Némelyik olyan volt hogy úgy élt mint egy mozgáskorlátozott rokkant, a számítógép előtt telt az élete. Életem munka és számla- meg adófizetés volt, szabad sem voltam. Aztán komoly derékfájdalmaim voltak. Rosszul aludtam és keveset. Végtagzsibbadás is volt a gerincemtől. Vagy egy melanoma az arcomon. (Pedig napon sem voltam, nem úgy mint apám). Magán- és szabad életem talán napi fél óra volt, de lehet hogy sokat mondok. Életem mások elvárásaihoz való megfelelés volt, modern rabszolga voltam. 90-nek néztem ki, míg apám meg 45-nek, pedig a korunk pont fordítva volt.

Persze aztán felmondtam, mert tudtam hogy ennek így semmi értelme. És többé-kevésbé apám életmódját követtem. Azóta megfiatalodtam, jól vagyok. A hátfájásom meggyógyult amikor méhészkedés közben véletlenül megszúrt egy csomó méh, a méhméreg meggyógyította. Életemből "páros lábbal" rúgtam ki a negatív embereket. Szó szerint a rákkeltő hatásúakat. Mert van elég, az emberek nagy többsége másokat lehúzó és lelket megbetegítő típusú.

2019. máj. 21. 06:59
 2/2 anonim ***** válasza:

6 millió dagadt. A maradékból még 1 millió cigizik, fél millió iszik, fél millió allergiás, 1,8 milliónak egyéb örökletes betegsége van.

Maradunk mi ketten.

2019. máj. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!