Milyen betegsége lehet a baràtnömnek? Hàlàs lennék a vàlaszoknak, félek:- ( 37/F
Pszichátriai rehabon ismertem meg egy kedves lányt.Belészerettem.
A nővérek nem akarják megmondani,mi a pontos baja,csak hogy a depresszió mellett komoly betegsége is van.Aggódom,hogy halálos beteg!Nekem azt mondta,hogy volt korábban agyi infarktusa és hogy folt van a kisagyban ahol egy rész el van halva.Elmondása szerint a vizsgálatok kimutatták,hogy a folt nem nőtt.
Sűrűn van migrénes fejfájása,aluszékony,komoly hangulatzavarai vannak,megmagyarázhatatlan viselkedése van,a napokban kis mennyiségű vér volt a hányásában.Látászavara,szédülése nincsen.Az étvágya jó!
Kérlek titeket,hogy segítsetek,mi lehet ez.
Figyelj. Előszőr is, próbálj megnyugodni. Nekem nagyon nem pozitív dolog jutott eszembe. De kivizsgálásokra kéne menni folyamatosan (go dolom jártok kivizsgálásokra) .
Sajnos ezt szerintem itt senki se fogja neked tudni megmondani , hogy a párodnak milyen betegsége vagy baja van. De próbálj meg myugodt maradni! Igy ő is nyugodtabb lesz!
Majd ha barátnőd akarja, akkor elmondja. (Gondolom neki elmondták, hogy mi baja van.)
Légy vele türelmes, és megértő. Neki se tesz jót az aggódásod.
Sok minden lehet. Érelzáródás volt, azt már tudjuk, de ez lehet egy tumor. pl. medulloblastoma, cysta, vagy akár egy bevérzés is, ami rendeződött átmenetileg.
Ő tőle kérdezd, senki sem fogja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!