Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges stressz miatt...

Lehetséges stressz miatt ilyen tünet?

Figyelt kérdés

Mostanába eléggé sok stressz ért.. (majdnem szakítás, és egyebek..)

Nos, nemrég naponta időközönként fáj a fejem, melegem van, valamint úgyérzem hogy lázam..

Amikor van lehetőségem megmérni ilyenkor a lázam akkor max 37.1 fok szokott lenni ami ugye hoemelkedes..

Lehetséges stressz miatt?

Vagy inkább más?

Régebben is volt már hasonló ugyanezekkel a tünetekkel, az elmult magatol, akkor is eleg stresszes voltam..

Elég hipochonder is vagyok szoval gondolok mindenfelere, leukemia meg ilyen badarsagok de ketlem hogy az..

Szerintetek lehet stressztol?

2019. máj. 9. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez van. Szerintem a sztressztől megborul a hormonrendszer és az csinálja vagy könnyebben leszünk fogékonyak kis fertőzésekre. Pl. Nekem is van a fejfájás meg időnként náthasnak érzem magam. De annyira nem, hogy gyógysuert vegyek be. Nalam időnként éjszakai izzadás is van nagyon durván. De csak akkor ha lelkileg sem vagyok jól. Mivel nemrég voltam kivizsgáláson már nem futkosok orvoshoz ezekkel a tünetekkel. De azért ha aggódsz javasolt egy vérvételt csináltatni. Legalabb megynyugszol. A rák azért nem 37.1en fut kis fejfájással. Ott magasabb a testhőmérséklet és megjelenik a.fogyás, fáradtság, ejszakai izzadás, esetleg viszketés, és más tünetek is. Nem kell mindjárt a legrosszabra gondolni. Ha nagy baj lesz azt úgyis érezni fogod.
2019. máj. 10. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát egyébtünetem nincs nyilvan tudom hogy semmi komolyabb bajom, (vagyis remélem).

Valószínüleg a stressz miatt lesz ez, tegnap például igy nem is tudom tudat alatt stresszeltem de nagyon, (barátnőmnél, de az más téma) hazaértem, és sokkal jobban lettem..

2019. máj. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!