Gerincsérv 32 évesen. Mire számíthatok, mikor lesz jobb? Milyen esetben műtik?
Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, a kislányom születése után egyre sűrűbben voltak derékpanaszaim. Végül egy nem múló ülőideggulladás miatt került sor a vizsgálatra. Gerincsérv, ami nyomja az ideggyököt. 2 hónapja élek állandó fájdalommal a jobb lábamban (vádliba sugárzik, a nap 24 órájában fáj, az éjszakák és a reggelek szinte elviselhetetlen fájdalommal járnak). Hetek óta csak fájdalomcsillapítótokat írnak ki mindenhol, tb alapon több hónap várólista mindenre. Végül az MR-t is magánúton voltam kénytelen megcsináltatni. A héten megyek vissza az eredménnyel. Kíváncsi lennék, hátha valaki így előljáróban meg tudja mondani, milyen kezelések hozhatnak majd javulást. Ilyen erős fájdalomnál felmerülhet-e a műtét lehetősége? Nekem a sürgősségin azt mondták, csak akkor műtenének, ha lebénulok, pont ezért nem csináltak még OTT SE semmilyen vizsgálatot. Az, hogy már szinte majdnem összeestem a fájdalomtól, nem számít közvetlen életveszélynek, így ott is csak fájdalomcsillapítót írtak (a másik 4 mellé azt már ki se váltottam).2019. máj. 6. 08:18
11/11 anonim válasza:
33 éves nő vagyok..és egy hete műtöttek L5-ös kifakadt majd tenyérnyi sérvvel..
Én járkáltam orvoshoz,mert alig tudtam menni iszonyat fájdalmaim voltak.. a rötgen nem mutatott semmit és csak addig jutott a háziorvos meg a reumatológus. Biztos egy zsírcsomó ami nyomja az idegszálat..
Úgyh miután már úgy mentem h görcsbe állt a lábam és lebénult a lábfejem akkor már komolyan vettek és egyből ct.. ahonnan mát sos be küldtek idegsebészetre és még aznap éjjel meg is műtöttek..
Sajnos a lábfejem béna maradt..reménykedem h valamennyire helyrejön..
Úgyh itt vagyok 33 évesen és innentől szinte semmi fizikai munkát nem csinálhatok egész életemben.. ja és van még egy sérvem ami majd 2 hónap múlva kiderül mi lesz vele..
Ne várjátok meg amég így jártok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!