Okozhatja a panaszaim reflux?
ma volt gyomortükrözés. Azt mondta, nagyon szép még csak felmaródást sem lát, de van egy kis epés refluxom. Felírt quamatelt, azt mondta ehetek bármit, és ha erősödnek a panaszok quamatel.. Vett szövettant, hogy megnézze nincs-e valamilyen fertőzésem, baktérium.
Nem tudom, hogy örüljek-e. Egy részről örülök, hogy nincs fekélyem, meg nagyon erős refluxot sem látott, de sajnos nekem tényleg fáj mindig a gyomrom, étkezés után főleg, és a tüneteim is megvannak, de mégsem látott semmit, csak ezt az epés refluxot, de nem írt fel rá csak egy olyan gyógyszert, amit vény nélkül is lehet kapni. Úgyhogy nem tudom. Lehet hogy tényleg valami fertőzés okozza a gyomorpanaszaimat, kb három hét múlva fog kiderülni.
Szia!
Azt gondolom, hogy a tüneteid "súlyosságát" - a vizsgálati eredmények alapján - szorongás okozza. Kezdve a szívdobogástól a gyengeségen át a fej lüktetésig. Próbálj relaxálni. Esetleg érdemes megfigyelni, enyhülnek-e a panaszaid, amikor kibeszéled magadból a problémád.
Szorongás IS OKOZHATJA!
Előző vagyok, bocs a pontatlan megfogalmazásért.
Kedves Kérdező!
Azért olyan nagy a savad mert fehér lisztes kenyeret péksütiket eszel! Ha te magad sütsz otthon teljes kiőrlésűt, vagy olyat veszel a boltban a fehér helyett akkor el fog múlni! Ha kicsit gyorsabb hatást akarsz elérni akkor fogyassz sok főtt, vagy tükörtojást esetleg rántottát! Ezek lassabban szívódnak fel a gyomorsavban és nem lesz tőle olyan nagy gyomorsavad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!