Okozhatja a panaszaim reflux?
Nem vagyok orvos, de ez akkora reflux, mint a nagyágyú!
És csak 5 év múlva mész orvoshoz??? Kezeltesd magad, mert gyógyítható.
Az orvos megmondja mit lehet és mit nem szabad enned.
Én is voltam gyomortükrözésen. Ma már valahová leírtam, hogy úgy nyeltem a szondát, mint kacsa a nokedlit. Az orvos megmondta mikor nyeljek, nyeltem és pillanatok alatt problémamentesen lenn volt a szonda. Tedd azt, amit az orvos mond. Hidd el, hogy nem problémás, csak nyelni kell.
Gyógyszer mellett is vigyázni kell az étkezéssel, savas ételek, édesség, cigi, túl zsíros/fűszeres ételek nem jók.
Ne hánytasd magad, mert amúgy is felmart a nyelőcsöved a sok savtól és még nagyobb baj lehet a hányás miatt.
Stressz hatására jobban előjön a reflux és az egyéb tüneteid is az idegesség miatt vannak, tehát a stresszt is le kellene kűzdened valahogy.
Megkérdezhetem milyen természetes bélflóra javítót alkalmaztál?
Szintén ez van nálam is, kötnék le a savat, de szerintem alapból nem is volt, és mikor mondom, hogy nem használ a századik lekötő és pr.p. gátló akkor a válasz: jó emeljük az adagot...áhhhh , ki sem váltom, már dokihoz sem megyek eldöntöttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!