Akkut hallásvesztés oka?
1,5 éve volt 74 dB akkut hallásvesztésem a bal fülemen 500-1000-2000 Hz-én sikerült feljavítani szteroidos kezeléssel 15 dB- es hallásvesztésig (innentől folyamatos füldugó fülvédő használata esetleg hangosabb környezetben). 1,5 hete ismét lett akkut hallásvesztésem (45dB) ugyan ezen a fűlőn sikerült megin feljavítani szteroidos kezeléssel 25 dB hallásvesztésre. Hangos zaj, zajártalom nem érte. Rendszeresen sportolok, test edzek heti 2 alkalommal, 2- szer futok és 24 éves vagyok jelenleg nem dohányzom. Mr, CT és neurológia, EKG, vérkép meglett nézve mind a két alkalommal és nem találtak semmi eltérőt. Fül orr gégészeten több okokat soroltak fel genetika, vérellátási zavar, vírus, hangos zaj. Kérdésem az lenne volt-e valakinek hasonló esete és mi volt az oka? Vagy esetleg tanácsot tudnátok-e adni mit vizsgáljak ki mi lehet az oka? Sajnos elég tanácstalan vagyok mi lehet az igazi kiváltó oka és szeretnék rájönni.
Nagyon szépen köszönöm segítséget válaszokat előre is.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!