Meg fogok süketülni?
Ne tarts ilyentől, a fülzúgás nem jelenti azt, hogy egyértelműen romlani fog a hallásod.
Amikor a nagy zajártalom érte a füledet, akkor alakult ki valami olyan károsodás, amely a fülzúgást okozza, de ezt nem jelenti azt, hogy maga a fülzúgás megléte önmagában hallásromlást okozna.
Hogy ugy mondjam ha a fuled meg akart volna suketulni akkor mar suket lennel.
Hirtelen nagy volt a zaj, nekem is sokat zug sipol es egyeb, gyarban melozom tudom milyen a nagy zaj es ha melletted pukkadozik es csapkod valami, nem kellemes de meg en sem suketultem meg
Nem értem, miért nem mentél akkor orvoshoz, miért 5 év! után jut eszedbe. Könnyen lehet, hogy valami komolyabb halláskárosodásod lett, amit akkor sokkal jobban lehetett volna kezelni, mint most.
De a helyedben legalább most elmennék orvoshoz, mert adott eetben meg lehet elözni a további bajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!