Mi okozhatja a fülzúgásom, fülcsengésem?
Elnézést a helyesírási hibákért:
*halucináció
*depresszió
*jelenlévő
*már elég ok
Miért lenne annyival elintézve, hogy pszichiátria???
Szerintem senkinek sem ez jut a fülzúgásról először eszébe, hanem inkább magas vérnyomás, keringési zavar.
Ha több vizsgálatra is elő vagy már jegyezve, akkor biztosan ki fog derülni, hogy mi a gond. Ha nem is lesz minden orvos kedves és lelkiismeretes, ha lesz egy, aki rendesen foglalkozik veled, akkor ő majd segít és küldeni fog tovább, hogy még mit kéne megnézni.
Most ahogy nézem, ez is benne van a pakliban, főleg, hogy bokasüllyedésem is van, ami gyerekként nem lett kezelve, az meg felboríthatja az egész szerkezetet...
Sőt gyerekkoromban a szüleim elég hanyagok voltak, sokat voltam hidegben stb., s attól is alakulhatott ki maradandó izületi gond. Először 17 évesen éreztem a buszon állva, hogy beállt("lefagyott") a bal vállam, s kellett egy kis idő, hogy újra tudjam mozgatni fájdalom nélk, aztán fokozatosan a másik, és minden más izületem is elkezdett fájni, hullámzó intenzitással, de nem kínzóan. Gyulladás kizárva, már többször is lett nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!