Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ibs bélszindróma, hipnózissal...

Ibs bélszindróma, hipnózissal gyógyítható?

Figyelt kérdés
Évek óta szenvedek,a felirt gyógyszerek nem segitenek. Valószínüleg idegi alapú,mivel minden eredmény negativ. Ki merre járt, mit probált, mitől lett jobb??

2019. ápr. 23. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj privát, aztán mesélek!
2019. ápr. 23. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvileg vannak, akiknél különféle diétákkal javíthatók a tünetek. Nekem ezek se váltak be, se cukormentes, se gluténmentes, se laktózmentes, se vega, se semmilyen étrend, amit eddig próbáltam. De valakinek tényleg használ, ki kell próbálni.
2019. ápr. 23. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, ez engem is érdekelne.

20 eve küzdök ezzel a betegséggel.

Nagyon el3gem van mar , hogx semmi nrm használ.

Minden eredmenyem negativ.

Eddog 5 különböző gaszrtósnál voltam !

Pár honappal ezelőtt elmentem egx teljes emésztőrendszeri szűrésre.

Maszekba persze.

Ott kiderült, nem emésztek.

Tele vagyok mereganyaggal, parazitákkal, az epém nem dolgozik.

Ott adtak rá szereket, van kis valtozás , de az életminőségem meg messze nem normális ;(

2019. máj. 27. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam hipnosnál. Nálam a főgyökér ok a megfelelési vágy, a stressz okozta panaszokra jön ez ki. Magyarul a félelem irányít. Grasztrosnál is voltam de nem csináltam még végig a vizsgálatokat. :/
2020. jún. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!