Ibs bélszindróma, hipnózissal gyógyítható?
Figyelt kérdés
Évek óta szenvedek,a felirt gyógyszerek nem segitenek. Valószínüleg idegi alapú,mivel minden eredmény negativ. Ki merre járt, mit probált, mitől lett jobb??2019. ápr. 23. 12:05
2/4 anonim válasza:
Elvileg vannak, akiknél különféle diétákkal javíthatók a tünetek. Nekem ezek se váltak be, se cukormentes, se gluténmentes, se laktózmentes, se vega, se semmilyen étrend, amit eddig próbáltam. De valakinek tényleg használ, ki kell próbálni.
3/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, ez engem is érdekelne.
20 eve küzdök ezzel a betegséggel.
Nagyon el3gem van mar , hogx semmi nrm használ.
Minden eredmenyem negativ.
Eddog 5 különböző gaszrtósnál voltam !
Pár honappal ezelőtt elmentem egx teljes emésztőrendszeri szűrésre.
Maszekba persze.
Ott kiderült, nem emésztek.
Tele vagyok mereganyaggal, parazitákkal, az epém nem dolgozik.
Ott adtak rá szereket, van kis valtozás , de az életminőségem meg messze nem normális ;(
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam hipnosnál. Nálam a főgyökér ok a megfelelési vágy, a stressz okozta panaszokra jön ez ki. Magyarul a félelem irányít. Grasztrosnál is voltam de nem csináltam még végig a vizsgálatokat. :/
2020. jún. 26. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!