Hányás, hasmenés, láz betegség mennyire fertőző?
Minden az immunrendszertől függ. Én legutóljára kislány koromban Hanytam azóta van egy 5 ,éves fiam aki 3 éves kora óta minden évben bele esik ebbe a vírusba. Eddig egyszer sem kaptam el tőle (kopp kopp kopp). Egyébként ha nincs semmi féle fizikai kontaktus akkor nem valószínű, viszont ha már érintkeztek akkor igen de az sem garancia rá. Ha elég erős az immunrendszered akkor tuti nem kapsz elsemmit. Levegő útján is jól terjed, de inkább csepp fertőzéssel. Fontos az alapos kézmosás, ha olyan helyre mész mindig legyen nálad kéz fertőtlenítő. Tulajdonképpen mást nem igazán tehetsz,még annyi hogy napi min. 1000 mg C vitamint szedj. Igyál sokat így tisztul az vér. Öltözz évszaknak megfelelően. Ha bármi kérdésed van akkor csak írj.
Egy szociális ápoló
Sajnos nagyon fertőző.
Egy háztartásban biztos, hogy elkapod, de el lehet kapni WC-n is.
Havi 2 alkalommal mimdig elkapunk valami vírust, anyám hozza haza a gyerekektől...
Nem szexuális úton terjednek, bár ott annyira szoroa kapcsolatba kerültök, hogy tuti.
De lég, ha beül egy terembe egy fertőző beteg, vagy rád lehele, esetleg megfogod utána kilincset.
Szellőztetés sokat segít, de pont ezért vannak az iskolában végeláthatatlan vírusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!