Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Járt már valaki így? Azi...

Shyzx24 kérdése:

Járt már valaki így? Azi Sandoz 500mg (3db) többi lent

Figyelt kérdés

Március 14 én írták fel nekem e gyógyszert ! homloküreg gyulladásra ami javult is a hétvégre! az teljesen rendbe jött , ugye nem tapasztaltam hasmenéses panaszokat így nem szedtem probiotikumot , de utánna 17 es vasárnapra , hasmenéssel ébredtem , elvégeztem tralala . és azóta a mai napig , megy a hasam. napi 2xer 3 xor megyek , nem vízszerú hanem inkább ilyen lágy széklet , szedem a probiotikumot stb. de semmi javulás , néha fel puffadok , fáj a hasam. azon kívűl más tünetem nincs . éhes vagyok de nem merek enni mert félek h kijön! vagy esetleg más baj lenne? ez a gyógyszer előtt semmilyen gondom nem volt , de azóta ááá. vagy rákos lennék? már nem tudom mit gondoljak!? volt másnak is ilyen tünete már?

Ui: normális válaszokat kérnék ha lehet , orvoshoz már vissza mentem aki adott egy klion nevezetű gyógyszert azt ma reggel szedtem be és elküldte tenyésztésre a székletet , rendbe jön ez valamikor?

2019. márc. 30. 12:16
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és a betegség előtt 101 kg voltam már csak 99,8 . lehet ettől ? vagy nagyobb baj lenne? 2 hét alatt ez sok ??
2019. márc. 30. 12:18
 2/3 A kérdező kommentje:
és állítólag e gyógyszer valami nyújtott hatású
2019. márc. 30. 12:20
 3/3 pandamanci ***** válasza:
100%

Szia, látom még senki nem válaszolt. Én is három napos kúrán voltam Azi sandoz-zal. A torokgyulladásom vagy mandulagyulladásom elmúlt, viszont a gyógyszer abbahagyása után egy nappal szörnyű gyengeség és remegés jött rám estére lázam lett és másnap elkezdett menni a hasam. A legrosszabb, h szörnyen fáj a hasam, enni nem tudok semmit, mert azonnal kijön.

Nyilván le fog menni pár kiló, de én azt nem is bánom, csak a hasam ne fájna! Egyértelmű, h ez nálad is a gyógyszr mellékhatása. A neten böngészve, a következő ételeket javasolják: alma, banán, dió, joghurt, zabpehely.

2019. jún. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!