Mitől lehet sárga a szemem?
Figyelt kérdés
Azt mondják májbetegség lehet ami elvileg a túlzott alkoholfogyasztás miatt lehet ez(úgy átlagban)
Rólam azt kell tudni hogy csak ünnepkor iszok alkoholt akkor is nagyon keveset
pl karácson , vagy szülinap
valami ötlet?
2019. márc. 23. 14:15
1/11 anonim válasza:
Hepatites C is lehet.Ugyhogy menjél orvoshoz, vagy valami gyógyszer is okozhatja.
2/11 anonim válasza:
Igen, ez májbetegség lehet. Viszont tudtommal nagyon előrehaladott állapotban kell lenned, hogy a szemed is besárguljon, úgyhogy hétfőn első utad az orvoshoz vezessen.
3/11 Ypszilon1980 válasza:
Nem csak alkohol miatt lehet. Epe, hasnyálmirigy betegség miatt is, de ahogy előttem is írták, ahhoz már olyan probléma kell, ami kezelésre szorul.
Lehet gyógyszer vagy túlzott vitamin bevitel.
4/11 anonim válasza:
Ez elég veszélyes. Menj orvoshoz, vagy ügyeletre!
5/11 anonim válasza:
Akár epekő is okozhatja. De ebben az esetben már sürgősen kezelni kell, mert valószínűleg elzárta az epeutakat.
Ha mástól van, akkor is sürgős eset.
Szóval, irány az ügyelet, de pakolj össze, mert ma már kórházban alszol!
6/11 anonim válasza:
Ha elzárja az epevezetéket a kő, akkor olyan fájdalmai lennének, hogy beszarna... Nekem volt..aztán ERCP vizsgálat, másnapra hasnyálmirigy gyulladás....
7/11 Ypszilon1980 válasza:
Eszembe jutott valami.
Anno mikor béta karotint szedtem, akkor nekem is kicsit elszíneződött, állítólag attól is lehet.
8/11 anonim válasza:
Jól vagy kérdezõ, mi volt a gond?
9/11 A kérdező kommentje:
semmi gond , olyan enzimre érzékeny a májam amit az alkohol és influenza elleni gyógyszerek tartalmaznak(pl neocitrán , coldrex stb) és volt olyan hogy nagyon benne voltam a gethába és minden nap ittam 2-3 neocitránt és ettől lett ilyen a szemem , ezek meg lettek tiltva most nekem
2019. ápr. 3. 12:08
10/11 anonim válasza:
Na akkor tartsd be a szabályokat, ha nem akarsz még egyszer igy járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!