Gerincferdüléssel kezelnek valakit?
Gerincferdülésem van,S alakú dupla görbülettel.5 éve derült ki.Fáj mindkét térdem,sarkam, bokám,hátam, vállam, nyakam.Letérdelni, guggolni nem tudok,lépcsőn járás is szenvedés.Voltam már 3 orvosnál.Mindegyik annyit javasolt, tornázzak,ússzak,szedjek porcvédőt.A torna részben megy azóta, úszás nem, porcvédő semmit nem hat.
Most elmentem egy 4.orvoshoz.Ő is csak körbenézett és megállapította amit már eddig is tudtam, és megint kiírt 20 tornát, 15 masszázst, amiknek addig is csak kis hatása van, míg tartanak, utána semmi.Magas vérnyomásom is lett,orvos szerint mert a ferdülés miatt az erek nyomódnak.
Van valakinek ilyen problémája?
Milyen kezelést kap rá?Tud valami jó orvost Kelet M.o-n?Konkrét tapasztalatokat szeretnék,az internetről elolvastam már amiket találtam.Nektek van valami ami bevált?
A kórházi felírt masszázs elegendő? Vagy hatékonyabban csinálja egy masszőr, aki pénzért vállalja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!