Liliiiii16 kérdése:
Trichotillomániás vagyok azt hiszem. Mit tegyek? Lehet jobb?
Figyelt kérdés
Tépkedem a szemoldokom, szempillám.
Na most a szemoldokom visszanohet?? Kikentem most szemceruzával (nincs itthon szemöldök ceruza) mást nem tudtam tenni. Remélem nem veszik észre.
De többször kiszedtem már vagy 4 éve csinálom. Hogy lehet ezt megállítani. És visszanő? Eddig még vissanőtt. Vki hasonló helyzet?
2019. márc. 18. 22:37
1/2 anonim válasza:
Pszichiáter, sürgősen mielőtt a többi szőrre, hajra is sor kerül és trichobezoár köved lesz. MAgától nem múlik el a késztetés, mindenképpen terápiát igényel.
2/2 anonim válasza:
Én is a szemöldökömet tépkedem már sok éve. Nem tudom abba hagyni. pszichológus mondta, hogy magától ez nem fog abbamaradni. Kérj segítséget, visszanő többnyire, de minél idősebbek leszünk, annál kisebb az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!