Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek limfómás?

Lehetek limfómás?

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve vettek észre pár nagyobb nyirokcsomót. A legnagyobb 1.5 cm volt. 4 hónapra és fél évre rá nem nőttek de nem is mentek össze, vérkép tökéletes volt. Fáradt vagyok és kába és éjszakai izzadás is van.

De ezek évekkel ezelőtt is voltak mikor lelki problémám volt. És az most is van. Amúgy láz, fogyás, hasmenés, hányinger, semmi. Sőt tegnap ittam egy sört mert azt olvastam valahol, hogy az alkoholtól megfájdulnak a beteg nyirokcsomók. Nem fájdult meg semmim.Meg volt hasi meg nőgyógyaszati uhm az elmúlt hónapokban. Ott sem láttak semmit. Szerintetek?

2019. márc. 15. 11:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Áh dehogy. Csütörtökön megyek, ha jókat mondanak akkor talán megnyugszom végre. Jó lenne ha legalább nem egydül kéne, de sajnos ez van. 🙁
2019. márc. 16. 14:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem hova jarsz? Budapesten?
2019. márc. 16. 14:30
 13/20 A kérdező kommentje:
A járok az túlzás. Egyszer voltam mikor kiderült a nagyobb csomó aztán fél év múlva csak neten küldtem el a kontrol leleteket az orvosnak, nem kellett bemennem. Szent Laszló kórház hematológia
2019. márc. 16. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor nyugtasson a gondolat, hogy az orszag legjobb hematologiaja ott van! Ki az orvosod?
2019. márc. 16. 14:41
 15/20 A kérdező kommentje:
Csukly Zoltan
2019. márc. 16. 14:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Remeltem, hogy olyanhoz jarsz, akikrol tudok egy-ket jo es megnyugtato dolgot mondani, de sajnos nem ismerem. De az biztos, hogy nagyon jo szakember ott kivetel nelkul mindenki! Drukkolok, hogy jo hireket kapj! Kitartas
2019. márc. 16. 14:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Ki a legjobb? Csak ha baj lenne legyen egy név a tarsolyomban. Mert más területen kifogtam a legnagyobb kóklereket meg rezidenseket és abból már elegem van. Bár a doktor úr szimpatikus. De nincs róla semmi infóm.
2019. márc. 16. 15:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Irtam privatot
2019. márc. 16. 15:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Úgy ítélték, hogy nem vagyok beteg. Nem kell több kontrollra mennem 🙂
2019. márc. 21. 16:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, őszintén örülök!
2019. márc. 21. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.