Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A vérnyomásom 90/48 pulzus...

A vérnyomásom 90/48 pulzus 64. Elég rosszul vagyok. Kávén kívül mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

2019. márc. 10. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az alacsony vérnyomás nem betegség, így nincs mivel foglalkozni. 🙈

"

Bár van akinél normális az de te magad írod hogy tüneteid vannak hogy rosszul érzed magad, ez azért van mert a keringésed nem biztosít elég oxigént a szervezetednek ami ugyan olyan veszélyes állapot mint a magas vérnyomás

2019. márc. 10. 23:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Múlt héten mérték 97 volt az oxigénszíntem, ami elég jó. Tüneteim vannak gyerekkorom óta. Azt a tanácsot kaptam, hogy igyak sokat, sózzam az ételeket, egyek keveset egyszerre és inkább gyakrabban, és mozogjak. Megfogadtam a tanácsokat mégis ki vagyok ütve ha front jön vagy ha nem aludtam 8 órát. Ez nem betegség, hanem adottság.
2019. márc. 11. 10:11
 13/14 A kérdező kommentje:

De tényleg jó lenne ha csak olyan szólna hozzá aki ért is valamit a témához, vagy hasonló cipőben jár. Mert unalomból írtam ki a kérdést.

Felfilágosításkeppen: az alacsonyvérnyomás annyibam veszélyes, hogy el lehet ájulni és közben összetörni magad. Egyébként nem veszélyes csak szörnyű kellemetlen, mert folyton álmos vagyok és fáradt. Van vérnyomásemelő gyógyszer, de minden orvos lebeszélt róla, mert sok kockázata van a használatának.

2019. márc. 11. 10:16
 14/14 A kérdező kommentje:
NEM unalomból írtam ki, hanem mert tényleg megoldást keresek!!!
2019. márc. 11. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!