A vérnyomásom 90/48 pulzus 64. Elég rosszul vagyok. Kávén kívül mit lehet ezzel kezdeni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 15:09
1/14 anonim válasza:
A friss levegő és a testmozgás csodákra képes.
2/14 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom de ilyen állapotban felkelni is alig tudok.
2019. márc. 10. 15:17
4/14 anonim válasza:
Szellőztetni azért tudsz, nem?
5/14 anonim válasza:
igyál vörösbort, az felnyomja a vérnyomást.
6/14 A kérdező kommentje:
4. Citromot ebédeltél és epét reggeliztél? Tán ki kéne hányni, nem másokon levezetni a bajodat.
Nem bírom az alkoholt. ☹ És ha munkanapon van ugyan ez akkor ittasan nem mehetek dolgozni. Egyébként is csak 1-2 órára viszi fel. De inkább a pulzusom. Aztán sokkal rosszabb lesz. Igyekszem sózni az ételt és inni. De ha valami front jön teljeseb kikészülök és nem használ semmi. A kávétól meg szétmegy már a gyomrom. ☹
2019. márc. 10. 16:36
7/14 anonim válasza:
Amúgy orvoshoz kellene menni mert ennek oka van
8/14 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz?
Nincs oka, ez van gyerekkorom óta. Az orvosok szerint a hosszú élet titka. Kár, hogy végig alszod miatta az egészet.
2019. márc. 10. 18:07
9/14 anonim válasza:
Semmi bajom nincs, tanácsot próbáltam adni, de ha ekkora pukkancs vagy, akkor úgy kell neked. Lehet nem kéne ekkora hisztérikának lenni és akkor foglalkoznának is veled az orvosok...
10/14 A kérdező kommentje:
Az alacsony vérnyomás nem betegség, így nincs mivel foglalkozni. 🙈
2019. márc. 10. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!