Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegseg lehet ez?

Milyen betegseg lehet ez?

Figyelt kérdés

1 hete szedulesem volt, utana fejfajasom.

3-4 napja zsibbadast erzek hol a labamban, hol a kezemben, esetleg mashol testszerte.

Kicsit mintha kábább is lennék, be lennek lassulva.

Neurologia eddig negativ, baep vizsgalat negativ

Szemeszet, szemnyomas negativ.

Full orr gege negativ ( kis ertagitot irt fel a szedules miatt.

Nem tudom kiverni a fejembol az agydaganat gyanujat, igy maganuton de a neurolgus tamogatasaval jovo heten megyek koponya ct re.

Szedek most

Magne b6

B vitamin komplex

Ertagitot

Vernyomascsokkentot.

C vitamint

Volt mar valakinek ilyen erzese?

Kis apro tuszurasokat erzek, enyhe halalfelemem is van, mivan ha gyogyithatatlan agydaganatom van.

Koszonom

2019. márc. 10. 14:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt, hogy egy C betu hianya milyen folyamatokat arul el azt nem igazan erte.
2019. márc. 10. 16:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Szia ! Én is hasonlóképpen vagyok, egy hete nekem csak az egyik karom zsibbadt hol a kézfejnél valamior a karom hozzá jön ez a pár mp-es halántéki fájdalom valamikor a jobb oldalon valamikor a balon...
2019. márc. 10. 21:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Most hogy mondod... az indokolatlan rosszindulat és agresszivitás is lehet jele agytumornak. Ja és tuti biztos hogy a zsibbadás is azért van, igen igen. Tartós tejet már ne is vegyél.
2019. márc. 10. 21:26
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem vennek tartos tejet. :)

Majd kiderul mi lesz. Egyelore annak kezelem a tunetek alaojan.

Bar ugye hipoChonder vagyok...

2019. márc. 10. 21:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Jól teszed, hogy elmész CT-re. Szerintem nem lesz gond, de legalább megnyugszol, és nem kell hónapokig rettegned, mint nekem, amikor vártam az időpontra.
2019. márc. 12. 18:00
 16/23 anonim válasza:

A fejfájás lehet migrén, vagy akár az időjárástól, de lehet a vérnyomástól is.

Szédülést okozhat magas/alacsony vércukorszint is.

A zsibbadás lehet szívbetegségre utaló jel, elégtelen keringés, de akár érszükületre is utalhat.

Ezek a tünetek álltalánosak, sokszor maguktól elmúlnak. Ritka esetben takarnak súlyos betegséget.

2019. márc. 12. 18:06
 17/23 anonim ***** válasza:
A zsibbadas lehet szív es érrendszer is.nem konkretan agydaganat..egyébként az orvosok se tudnak nagyon sok mindenre válaszolni nekem egy évig most belül fehéres volt az ínyem.ket oldalon. nagyon sok helyre elmentem nem tudták egyszerűen kideríteni hogy mitől.tök véletlenül elkezdtem most szelén vitamint szedni beszedtem kettőt rá 20percre eltűnt a számból. Úgyhogy az orvosok se Istenek.
2019. márc. 12. 20:02
 18/23 A kérdező kommentje:

Kpszonom a valaszokat.

Hat nagyon drukkolok hogy ne legyen bajom :(

Holnap neurologia, csutortok CT.

A feher folt nem leukoplakia?

2019. márc. 12. 20:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2019. márc. 14. 23:18
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem hivatalos eredmeny van: nem agydaganat, inkabb a virus utohatasa. ( neurologus nezte meg)

Hivatalos eredmeny kedden varhato.

2019. márc. 15. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!