Agydaganat esetében ez normális?
Azt mondták, hogy jóindulatú legelőször 3mm volt most meg 7mm.
Azzal nyugtattak, hogy lassan növekszik, ez most annak számít?
Egyébként az érdekesség kedvéért, ez a daganat fajta, állítólag hormon problémákat okoz, nekem minden hormon értékem rendben van, se nem magas, se nem alacsony.
Akkor mitől nő?
Lehet nem is az a típusú daganat, amire először gondoltak?
Természetesen nem várok, orvosi szakszerű segítséget, de még egy hónap mire orvoshoz jutok, szeretnék kicsit megnyugodni.
Köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni.
Köszönöm szépen az első válaszolónak, utána nézek!:)
Kedves második!
5 hónapja volt, mikor az MR azt mutatta 3mm.
Igen, hallottam gyógyszeres kezelésről, sajnos vagy nem sajnos..az én esetemben nem jöhetett ilyesmi szóba, mert minden hormon értékem rendben van.
Menstruáció kimaradása előfordul, de ritkán és az már a daganat előtt is volt.
Mindenesetre nagyon jó volt ezt a történetet olvasni, köszönöm, hogy megosztottad velem.:) További jó egészséget kívánok neki!:)
Hát nem kaptam semmilyen kezelést.
Folyamatosan pszichológushoz küldtek, hiába ott volt a lelet rajta a látható daganattal, több orvosnál is megfordultam, mindegy azt mondta, hogy ez a daganat ilyen tüntet nem okoz, hormonok rendben tehát csak pszichés lehet, voltam pszichológusnál nem "talált" semmit.
Tüneteim: Rosszullétek, amik egyik pillanatról a másikra jönnek elő és van, hogy hetekig tartanak, és olyan erősek, hogy az ágyból nem tudok felkelni, pedig nem vagyok egy kényes lányka...
Fejfájás, feszülés, nyakfajás, szédülés, láb és kar zsibbadás, kettős látás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!