Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agydaganat vagy túlaggódás?

Agydaganat vagy túlaggódás?

Figyelt kérdés

Multheten megvoltam fazva, orvosom szerint virus okozta.

Hétfo este volt egy szedulessel hanyingerrel jaro estem.

Masnap kotyogosan de megvoltam. Haziorvoshoz elmentem csinalt nehany neurologia vizsgalatot: csukott szemmel erintsem meg az orrom hegyet, vigyorogjak, rancoljam a honlokom de nem talalt semmit.

Csutortok este ramtort egy eleg eros szeduleses roham, fejfajas nelkul. Penteken megint eleg semmilyen voltam.

Azota kozepes fejfajasom van, hanyinger nincs mar csaj enyhe emelyges.

Elkepzelheto hogy a virus mellekhatasa meg?

Szemem kornyeken, homlokon, halantekon, tarkon erzem a fajdalmat.

Hozzakell tennem hogy a haziorvosom anno irt fel vernyomascsokkentot de nem szedtem mert csak a dokinal volt magas.

Mikor szedultem akkor mertem itthon es ugrandozott, persze akkor bevettem a gyogyszert.

Ja es azota is szedem, a vernyomosom most normalis de a fejem meg faj.

Szokasos hipohondriam vagy ez agydaganat gyanus?

Koszonom

30/F

2019. márc. 3. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez durván tumor gyanús. Max fél éved van, de holnapra megvakulsz és lebénulsz.
2019. márc. 3. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Mostanában sok a front, lehet, hogy frontérzékeny vagy, de akár az is okozhat ilyen tüneteket, ha túlerőlteted a szemed. Vagy a vérnyomásod is.
2019. márc. 3. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez agydaganat. Tartós tejet már ne vegyél.
2019. márc. 3. 11:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Holnap kerek idopontot magan koponya MR re.

2019. márc. 3. 11:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sem agydaganat, sem vírus. Szedni kéne normálisan a felírt vérnyomáscsökkentőt, és megvárni, amíg sikerül beállítani a vérnyomásod. Gondolom az orvosoddal nem közölted, hogy nem szeded a gyógyszered.
2019. márc. 3. 13:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Kozolni nem kozoltem.

De mondom csak akkor volt magas mikor o merte.

Itthon sose. Gondoltam hogy csak az idegeskedestol van nala magas vernyomas.

De most szedem, a vernyomasom is oke, akkor mitol is faj a fejem?

2019. márc. 3. 13:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Elmentem neurolgushoz, o szerinte nem az.

Csinalt egy baep vizsgalatot, az is negativ, ma volt szemeszet, az is negativ.

Labamba erzek enyhe tuszurasokat de a kornyezetem szerint csak bekepzelem.

Jovo heten jon a CT , az majd megmondja mi a helyzet.

Hatha nem a daganat.

2019. márc. 7. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Valóazínű nem agydaganat de jól teszed, hogy megvizsgáltatod magad. Majd írd.meg mi lett. És vegyél egy vérnyomasmérőt és pár hétig mérd minden nap többször is. Mert van a feherköpeny szindróma. Mikor normális vérnyomású embereknek magas az orvosnál. És ha így van akkor a gyógyszertől csak szédelegni fogsz, meg álmos leszel és gyenge.
2019. márc. 7. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem agydaganat tünete. Vírus mellékhatása, vérnyomás, nyaki csigolya lehet az oka. Mivel ugrándozott a vérnyomásod otthon is, úgy gondolom érzékeny az idegrendszered. Ettől, hogy stresszelsz, simán lehetnek a tüneteid. Citromfű tea, Brandenburg neuro vitamin segíthet.
2019. márc. 8. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Agydaganatnak egészen más, igen apró, szinte észrevehetetlen kezdeti tünetei vannak. Viszont a herpeszvírusok az idegrendszert támadják meg, nekem is volt már olyan, hogy a szemgolyóm ill. a mögöttes terület fájt (elviselhetően) enyhe fejfájással, de ilyenkor egyéb területeken is van kisfokú fájás, amit az emberek figyelmen kívül szoktak hagyni (izületi fájás-nyilallás, enyhe fogíny gyulladás, kis herpeszes papulák az orrtőben, esetenként apró, végbél nyílás-táji gyulladás stb.).
2019. ápr. 20. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!