Agydaganat barárnő? Többi lent
Figyelt kérdés
22/f Gyógyíthatatlan beteg vagyok és valószínüleg nem élem túl.ezt mondta a doki. nagyon nagy szenveděs (agydaganat) viszont a barátnőm nem tudja elviselni nagyon rossz így látni,semmit nem nyújthatok neki csak úgy vagyok,sokkal rosszabb mint a rák, fájdalmasabb
Mondtam neki hogy hagyjon el de ő azt mondta hogy soha.igy nehezebb hogy látom szenvedni szerintetek hagyjam el én? Nem bírom a szenvedését a zokogását?
2019. jan. 30. 15:08
1/5 anonim válasza:
Hagyd el te őt. Ne tedd ki ennek.
2/5 anonim válasza:
Ha normális, úgyse hagy el.
Furcsa ezt mondani, de próbáld magad összeszedni, és hinni a gyógyulásban, mégha nem is fogsz meggyógyulni, ne így teljenek a napjaitok.
Sokan meggyógyulnak rákból.Menj el normális orvoshoz.
Hogy gondolod hogy hagyjon el? Fordítva te megtennéd?
3/5 anonim válasza:
Nem kellett volna rákérdezned az esélyeidre, de még így is hihetsz abban, hogy valami történni fog, valamilyen szer jobban fog hatni, mint egyébként, de Isten is segíthet. Imádkozz, hátha.
4/5 anonim válasza:
Sajnálom. Viszont én a helyedbe nem hinném el, amit a doki mond. Keress fel több orvost. Melyik orvos mondta ezt? Privátba leírhatod. Nem mondom el senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!