Hipochondria vagy agydaganat?
Figyelt kérdés
Tudni kell hogy az elmúlt 1 évben Mindenemet kivizsgaltattam mert mindig megijedtem a betegségektől. Mell ultrahang, hasi ct, fülészet, melanoma szűrés, laborok tömkelege,, nőgyógyászat ,ekg stb drágábbnál drágább orvosoknál mert úgy bepanikoltam hogy nem bírtam hónapokat várni. Most viszont félek hogy agydaganatom van. A tüneteim egyensúly zavar és elkezdtem tikkelni. Hànyásom, hányingerem fejfajasom abszolút nincs. Voltam a haziorvosomnal akinek sírtam hogy agydaganatom van elvégzett neurológiai 40 perces vizsgálatot (menjek egyenesen egy vonalon sarokérintéssel kalapács, pupillák stbstb. Ennek ellenére beutalt szemészeti laborra stb. Tökéletes szemfenék, jó labor értékek. Továbbra sem nyugodtam meg elmentem egy magán neurológushoz. Azt mondta minden rendben van az egyensulyzavarom oka a nyaki gerincben keresendő. Elmentem egy nyaki rontgent megcsinaltatni ahol megállapították hogy kiegyenesedett a nyaki gerincem az ülő munkától rossz állapotban van és az okozhatja a tüneteket. De nem tudtam megnyugodni még kétszer elmentem a hazidokimhoz és kétszer elvegeztettem a neurológiai vizsgálatot. Veszekszik velem hogy tökéletes labor, szemfenék, pupillák, neurológiai vizsgálatok... miért nem hiszek neki? Én meg itthon sírok és nézem újra és újra az interneten az agydaganatosok tüneteit blogjait. Nem merek mr elmenni mert félek a valóságtól. Egyébként is egyedül kell mennem titokban mert a családomnak ha mondom hogy bajom van nem hisz Nekem :( de akkor miért kezdtem tikkelni? Azt olvastam a kezeletlen epilepszia jele lehet az meg az agydaganat jele. Rettegésben állok egész nap felek kimenni az utcára màr mert mi lesz ha rosszul leszek? :( létezhet hogy ennyi ember nem vette észre a daganatot?2018. okt. 22. 13:31
1/4 anonim válasza:
Hogy nem jutott eszedbe pszichiáterhez menni? Valóban a fejedben van ss baj, csak nem agydaganat formajaban
2/4 A kérdező kommentje:
3 hónappal ezelőtt a munkahelyemről mentővel vittek kórházba mert nagyon dobogott a szívem és azt hittem infarktusom van. A mentősök már a kocsiban kinevettek hogy tökéletes az EKG és pánikroham lesz. Ahogy mondtak már semmi bajom nem lett és mentem vissza dolgozni. Lehet hogy magamnak okozom ezeket a tüneteket is mint ott a légszomj és szapora szívverés ? És ha mégsem és ez most tényleg komoly de már senki nem hiszi el??
2018. okt. 22. 13:56
3/4 anonim válasza:
A problémád mentális. Nincs a világ összeesküdve ellened, hogy te betegnek hiszed magad, és direkt azt mondják hogy semmi bajod. Mindenki igazolta hogy egészséges vagy, viszont te bemeséled magadnak hogy baj van, és ez testi tüneteket produkál. Orvosi segítségre szükséged van, csak nem biológiai szempontból, hanem mentálisan. Ha nem tanulod meg kezelni ezt a helyzetet, bele fog bolondulni, és a kérdés leírás alapján már eleve egy abnormális úton jársz a helyzet kezelésével kapcsolatban.
4/4 anonim válasza:
Ennek a kórnak a pórias megjelölése: dili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!