Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem probléma ha pár hónap...

Nem probléma ha pár hónap alatt fogytam 20 kg- t, pedig nem fogyókúráztam?

Figyelt kérdés

Jeleztem több orvosnak is, azt mondták ez örömteli, hiszen volt miből fogynom.

Újjabban rosszulléteim is vannak, hidegverítékezéssel.

Enni továbbra sem kívánok.

A gyomrom nem fáj, hanem a derekam több hónapja rettenetesen.

2019. márc. 5. 20:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal orvos.

Ha nem saját akartból dobtad le ott lesz valami gond.

Azonnal.

2019. márc. 5. 21:18
 12/17 A kérdező kommentje:
A vércukraim rendben vannak, mérve volt pár napig éhgyomorra és főétkezések előtt, után.
2019. márc. 5. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem azt jelenti, hogy nincs probléma, hanem csak azt, hogy másra is ki kellene terjednie a kivizsgálásnak.
2019. márc. 5. 22:12
 14/17 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nem jó jel, de a pár hónap mennyi?

Ha nem eszel vagy kb. fele annyit és a cukrokat is minimalizálod, akkor lehet ennyit fogyni.

2019. márc. 6. 07:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Tavaly október óta fogytam ennyit, az addigi farkasétvágy helyett furcsa volt, hogy szinte semmi étvágyam nincs. Csak nagyon kis adagokat tudok enni, előfordul, hogy egész nap egy szendvicset eszem és nem is kívánok többet, sőt ha magamba kellene erőltetnem az nagyon rosszul esne.

Jó nagy túlsúlyom volt, ebből nem nehéz 20 kg- fogyni.

2019. márc. 6. 10:27
 16/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Így viszont valami nincs rendben. Lehet akár pszichikai oka is, de az is kérdés, hogy ez most stagnál-e.
2019. márc. 6. 10:59
 17/17 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel! lehet pszichés oka is a fogyásnak és a nem evésnek... én például amikor feszült és ideges vagyok egyáltalán nem tudok enni.
2019. márc. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!