Mennyi pénzt "illik" adni az orvosnak?
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 19:12
1/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Nekem egy nagylábujj izületi műtétem lesz, lefaragják a csontlerakódást, csontkinövést amitől beszűkült a lábujj mozgása.
Mennyi pénzt "illik" adni az orvosnak?
Sztk alapon megy, de ez volt a harmadik sztk.s doki és egyedül ő tanácsolta, hogy megműti.
A többi merev talpú vagy gördülő talpú cipőt javasolt csak.
Köszönöm.
2019. márc. 2. 19:12
2/4 anonim válasza:
Ez nem "illik", "nem illik" kérdése. A munkáját végzi. Ha nagyon elégedett vagy, és úgy érzed, hogy honorálnád valamivel, akkor a hálapénz egyébként legális dolog, utólag megteheted, hogy adsz valamennyit.
4/4 anonim válasza:
0 ft ha sztk. Engem mutottek korhazban kerdeztem ingyenes e mondta a doki hogy az. Aztan mutet utan bunkon elviharzott.
Nem adtam neki pénzt. True story. Szóval nem illés kérdése . XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!