Mi lehet a bajom?
Elöször is keveset mozgom egész nap ha nem muszály nem megyek ki a házbol,keveset eszem ma pl.2 banánt meg 1 lekváros akármit ettem egész nap.
Vannak napok amikor csak ugy sokat idegeskedek nemtudom mi miatt..
A fő gond az lenne hogy pár honapja igy a délutáni orákban mindenap elkap egy ilyen érzés :
-idegesség
-félelem hogy rosszul leszek
-rossz közérzet
-isszonyu szédülés-nem lödörgök egyenesen tudok állni de mégis szédülök
-remégés
-halálfélelem
-ilyenkor nemtudok egy helyben maradni mászkálok fel allá és attol félek hogy el fogok ájulni..ami nemtörtént meg soha
-gyomor összehuzodások
-melegem lesz el pirosodik az arcom..szo szerint ég
-fejemben nyomást érzek mintha szét akarna robbani a fejem
-ha ilyenkor valami melettem vagy közelembe van akkor ezek az érzések még erösebbek mert félek hogy össze esek más elött
Kb 1 honapja szedek multivitamint és ennyi.
Doktornál nemvoltam,kb egy éve voltam akkor mellkasi fájdalmakkal aztmondta gerincferdülésem van..
Aludni jol alszom ugyh nemtudom mit lehet..
Ritkán be kaptam egy szem nyugtatot az enyhitette sokszor vagy megszüntette
Félek hogy szervi bajom van
Panikrohamod van. Illetve depresszio (?)
Menj el orvoshoz mindenkepp
Nincs munkám,nincs barátnöm évek ota,rosszak a fogaim..kutya se all szoba velem mar barataim sincsenek kb ennyi
Fogorvoshoz kellene el mennem de az a legnagyobb felelmem meg kicsi koromba voltam 1 hetet mindennap az nagyon belém égett..rosz fog dokit kaptam el..zsibbaszto nelkul kinazenvedes volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!