Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pecsetelő vérzés. Mitől?

Pecsetelő vérzés. Mitől?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon rendeszertelen volt a menstruációm elmentem nőgyógyászhoz,aki azt mondta hormontól kialakult tobb apró kis cisztáim vannak.irt hormon gyógyszert majd fogamzás gátlót ,hogy kezdjem el szedni az első menstruációm elején.ezt mégis tettem de a menstruációm 2 napig ha tartott akkor sokat mondok azóta pecsételő vérzéseim vannak görcsölök ha január 15.iken volt az utolsó együttlét a párommal amikor nem védekeztünk és február 14.iken voltam orvosnál állhat e terhesség a vérzések hátterében vagy valami más lehet a gond?

#terhesség #menstruációs zavar .
2019. febr. 23. 21:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Illetve kétszer voltam orvosnál először január 20.okán akkor azt mondta hogy több apró ciszta van másodjára 14.iken egy 4 cm est.mar nem is értem..
2019. febr. 23. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlótól pecsételhetsz,a tájékoztató is írja.Azt hogy terhes vagy-e,terhességi teszttel tudhatod meg,értelemszerűen.
2019. febr. 24. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Pecsételő vérzés még méhszájsebnél lehet de gondolom neked az nincs az orvos megvizsgált. Rákszűrésen voltál?egy barátnőmnek volt pecsételő vérzése viszont nem volt jó 7 éve rákszűrésen és már előrehaladott mehnyakrakja van.
2019. febr. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!