Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó aggodástol lehet?

Állandó aggodástol lehet?

Figyelt kérdés

Honapokig tartó állandó aggodásnak lehetnek tüneteti?

Félelem érzet,aggodás minden miatt,saját egézségem miatt,szédülés,mellkasi fájdalom-pár másodpercig tartó szurás,iszonyuan rossz közérzet és olyan furcsa betegség érzetem van mintha halálos beteg lennék de csak az agyamba érzem ezt vagy nemis tudom..mintha be képzelném.

Ezek a tünetek mintha már állandosultak volna..reggel ahogy felkelek jolvagyok aztán eltelik egy ora és már érzem a tüneteket...

2019. febr. 21. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mért nem mész a krónikus szorongásoddal pszichológushoz? Mért szenvedsz hónapokon át? Mire számítasz?
2019. febr. 21. 22:22
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha valami szervi bajtol van?
2019. febr. 21. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem szervi bajtól van, ez annál sokkal jellegtelenebb. De ha arra gondolsz, akkor mért nem mész el a háziorvoshoz azt kizárni? Ne várd a sültgalambot, nem fog a szádba repülni.
2019. febr. 21. 22:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Inkább a mellkasi fájdalmak készitenek ki peddig nem annyira erössen fáj..csak már belém rögzült hogy amikor fáj akkor egybe azon jár az agyam hogy ah szivbeteg vagyok peddig amikor fizikailag csinalok valamit nemfáj..

Gerincferdülésem van masfél éve voltam haziorvosnál..

2019. febr. 21. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz kell menni. Nem fog magától elmúlni. Rendbe kell tenni a lelkedet, az alacsony önértékelésedet. A pszichológus hozzásegít ahhoz, hogy a súlyuknak megfelelően kezeld a dolgokat, és normális könnyen vihető életvitelt folytass.
2019. febr. 21. 23:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt fogom csinálni és köszönöm szépen a gyors válaszaidat
2019. febr. 21. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!