Pajzsmirigy cisztákat fél évente kell megnézetni?
Figyelt kérdés
Mivel októberben voltam endokrinológusnál es ott mondták, hogy a pajzsmirigyemen van két kis ciszta, de most úgy érzem mintha nőttek volna elég sokat. (Ahogy kitapintom jobban erzem mint azelőtt) hamarabb is el lehet menni megnézetni hogy mennyit nőttek??2019. febr. 17. 20:38
1/6 anonim válasza:
Hipoander vagy. Az ilyen magánorvosok meg belőled élnek. Nincs ciszt csökkentő gyógyszer, és nem fog senki felvágni egy ciszta miatt.
40 éves szingli nő vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
Nemvagyok hipoander, sem 40 éves, sem szingli.
2019. febr. 17. 21:02
3/6 anonim válasza:
Az onkológiát ki ne hagyd, lehet, hogy rosszindulatú daganat alakult ki. Édesanyámnak is volt, jóindulatúnak tartotta a háziorvosa, pedig már nem tudott rendesen enni. Végül későn került kórházba, műthetetlenül. Jövő héten temetjük.
4/6 A kérdező kommentje:
Reszvetem anyukad miatt :/ ,nekem is azt mondták hogy jóindulatú, röntgenre is el lettem küldve.
2019. febr. 18. 20:41
5/6 A kérdező kommentje:
Igazábol azért parázok, hogy valami baj van mert anyum 2 eve halt meg eleg fiatalon, es 1 éve annyira lefogytam..nemsikerül híznom csak fogynom.
2019. febr. 18. 20:42
6/6 anonim válasza:
Részvétem anyukád miatt neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!