Iszok, szívok 1 éve mindennap sokat . De 1 hónapja elkezdett jobb oldalt faj doga ki vmi de mostmár erősebben fa mi lehet a gond? Vagy van egyáltalán gond? De ha le akarom rakni tiszta ideg vagyok meg hányinger .
"a szüleim hiába adnak meg mindent ilyen márkás olyan márkás örülni se tudok az életnek...."
Hát megvan róluk a véleményem, ha ennyi idő alatt nem vették észre, hogy mi van veled. De azért velük is megpróbálhatnál beszélni, hátha észbe kapnak végre, és ők is segítenek.
Simán elvonási tünetek.
A tüdődben nem lehet tudni mi van. Nem vagyok távgyógyászok.
Menj el sürgősen a háziorvoshoz, majd ad beutalókat.
Most még van esélyed megélni a 25-öt, de csak akkor ha jövő héten elmész a háziorvoshoz. Nem tettél semmi illegálisat. Soha nem csuknak le függőség miatt.
Ha nem mész el, akkor hamarosan meghalsz... és ez nem vicc. Simán lehet elvisz egy tüdőembólia mondjuk, mert a herbál tönkreteszi a keringést.
Lehet egyébként a májad megy tönkre éppen. Jobb oldalt az van bordaívek alatt.
Napi 12 sör + pár feles + a herbál... ez embertelenül sok. A csövesek ennek töredékét tolják mégis meghalnak általában hamar.
Talán még meggyógyítható a májad, de épp hogy működik ekkora mérgezés alatt..
Jah, 3 liter a normális vízből.
Az alkohol vízhajó, tehát folyamatosan szétterheli a veséket.
Csoda hogy még nem álltak le a vesék. A herbál még egyébként azt is évek alatt tönkreteszi, hatóanyag függvényében.
Nem az alkoholtól fáj az oldalad!
Amikor hányingered vagy fáj a gyomrod vagy esetleg nem birsz enni egy falatot sem amíg benem szívol! Ez kedves barátom azért van mert rá vagy kattanva a herbálra és ez lassan de biztosan megeszi az ember szervezetét! Legjobban a tüdőt ês a légző szerveket támadja. Ezt tapasztalatbol mondom én 8éve megállás nélkül szívom ezt a szart!! Az elvonás az nagyon dúrva tudd lenni úgy hogy minél előbb tedd le még nem késő! Nem az italtól fáj az oldalad higgy nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!