Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Iszok, szívok 1 éve mindennap...

Iszok, szívok 1 éve mindennap sokat . De 1 hónapja elkezdett jobb oldalt faj doga ki vmi de mostmár erősebben fa mi lehet a gond? Vagy van egyáltalán gond? De ha le akarom rakni tiszta ideg vagyok meg hányinger .

Figyelt kérdés

2019. febr. 9. 13:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, a herbál SOKKAL veszélyesebb!

Ismeretlen szintetikus vegyületek legtöbbször, azt se tudod mit tolsz az agyadba...

A legtöbb szintetikus kannabinoid 25x jobban köt és azt se tudni mire spriccelik rá.

Lehet komoly tüdőbetegséged lett. Emellett napi 6 sör alkoholizmus.

Kb 5-10 éved van és meghalsz, miután az agyad péppé vált a herbáltól. Nincs sok időd, használd ki.

2019. febr. 9. 15:46
 12/29 anonim ***** válasza:

Bocs, napi 6 liter sör az durva alkoholizmus.

Ne ba...sz 12 sörtől + feledtől én sikítva hánynék másnap.Láttam leépülni embereket herbáltól, és falun mint a vírus úgy terjed.

Sokkal súlyosabb a problémád amit itt meg tudunk oldani. Azonnal menj orvoshoz, mert innentől ketyeg a halálórád.

2019. febr. 9. 15:48
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Rohadtul megerdemled!! Senki nem mondta hogy kezdd el, orvoshoz es elvonora nem vagy hajlando menni, a kerfest is beajulva irtad ki valoszinuleg! Mit varsz? Azthiszed majd itt kuldjuk a megtisztulas fenyet vagy mi? Neten keresztul idegenektol varod hogy te ne legyel egy alkoholista drogos senki? Huzzal el elvonora, ha meg nem akkor birjad a fajdalmat, magadnak kerested akkor vallald.
2019. febr. 9. 15:50
 14/29 A kérdező kommentje:

Most volt szallagtuzőm 18 éves vagyok... a kötelezettségeimet teljesítem de régebben rossz társaság és nembirok már eljönni róla felek az orvostól

Jó gyerek vagyok csak nemtudom letenni vmiert

2019. febr. 9. 16:09
 15/29 A kérdező kommentje:
Tényleg meg murdelok nemsokal ?
2019. febr. 9. 16:10
 16/29 A kérdező kommentje:
Minden álmom h le tegyem... nem azért mondom h fel vágjak, de a szüleim hiába adnak meg mindent ilyen márkás olyan márkás örülni se tudok az életnek....
2019. febr. 9. 16:11
 17/29 anonim ***** válasza:

"Most volt szallagtuzőm 18 éves vagyok... a kötelezettségeimet teljesítem"

Az a legeslegelső kötelességed, hogy vigyázz magadra! Azt teljesítsd, minden más csak azután következhet!

"nembirok már eljönni róla"

Mert függő vagy. Magadtól nem tudsz lejönni róla. De orvos tud segíteni.

"felek az orvostól"

Hát pedig akkor is vegyél erőt magadon! Vagy a haláltól kevésbé félsz? 18 évesen...

"Jó gyerek vagyok"

Bizonyítsd be azzal, hogy elmész orvoshoz.

"csak nemtudom letenni vmiert"

Mondom: mert függő vagy, te is tudod. De ha tényleg jó gyerek vagy, elmész orvoshoz, hogy segítsen. És segíteni is fog. És akkor majd le tudod tenni.

2019. febr. 9. 16:15
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem várok innen senkitől semmit, csak a kérdésre szeretnek választ.
2019. febr. 9. 16:16
 19/29 anonim ***** válasza:

Ilyen alkoholizmus és drogfüggés mellett nem fogod megérni a 25 éves kort. Addig is annyira leépülsz agyilag, hogy valószínűleg esélyed nem lesz munkát találni, mert a herbáltól zombivá válsz.

Csodálkoz hogy nem tudsz lejönni róla?

1000x inkább szívtál volna terméazetes füvet, akkor nem lennél itt.

A herbálnál viszont folyton változhat az anyag, nem tudod hogy mit szívsz, mert kínában gyártják. Ismeretlen mellékhatások lehetnek, aminek a vége mindig súlyos agykárosodás.

Heroinisták nyilatkoztak, hogy rosszabb mint a heroin, és előbb őrülsz meg teljesen. A szerveid 25 évesen kb egy 70 éves öregember szintjén lesznek... érted ha már a heroinisták is azt mondják, hogy ez ennyire durva, akkor mit vársz? Legális, de csak mert folyton változtatják a hatóanyagot a kínaiak. Nem tudják betiltani sem.

2019. febr. 9. 16:18
 20/29 anonim ***** válasza:

Jó, akkor csak a kérdésre a válasz:

"mi lehet a gond?"

Az, hogy szétmennek a belső szerveid a sok méregtől, és haldokolsz.

"Vagy van egyáltalán gond?"

Van. Hogy függő vagy, ráadásul nagyon durva szerektől függsz, amitől egyre betegebb vagy. De még egyszer: a jó hír az, hogy orvos tud segíteni, csak nem szabad félni felkeresni.

2019. febr. 9. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!