Létezhet ilyen az orvostudományban?
Irtózatos fejfajasaim vannak, inkabb nyomast erzek mintsem hasitast. A nyakamtol a fulem mellett mar szinte fojtogat annyira faj vagyis akkora nyomast erzek. Sajnos kb minden ejszaka bejon a fust az ablakon, mert valaki eget valamit es en tulszagolom, mert csak akkor megyek aludni, ha mar nem erezni annyira. es folyamatosan szagolatok, sokszor es melyeket es a legutobb azaz ma ejjel, azt hittem, konkretan szetrobban a fejem, mintha tulfeszult volna a tudommel egyutt. Olyan erzesem volt ha meg egyet lelegzek osszeesek, mert nem kepes befogadni a tudom tobb levegot.
Rosszul lettem, lassan beszeltem, nehezen szedtem a levegot, tultelutetseget ereztem, nyilvan bepanikoltam ugyhogy elndultam az ismerosomhiz, meg remeltem hatha jobban leszek utkozben, vagy ha megsem akkor az ugyelet fele veszem az iranyt. De valahogy lenyugodtam. Csak iszonyatosan el vannak nehezedve az izmaim, es felelmetes az egesz. Ez szervi lehet vagy psziches?
Koszi elore is.
Amugy megyek MRI-re kovetkezo heten.
Igen létezik. Szaglással, illetve aromákkal lehet stimulálni bizonyos receptorokat ag agyban, ami különböző válaszreakciókat válthat ki.
Példának lehetne mondjuk említeni azt, amikor nagyon büdőset érzel és hányingered lesz tőle, na ez is ilyen.
MRI-n mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!