A somasnelle gél-ről valakinek vamai véleménye tapasztalata van? Viszér kezelésre elvileg nagyon hatékony.
Én egy WEB lapon találkoztam vele. A cím így kezdődik: [link] és azt állítja magáról, hogy Magyar Egészségügyi Portál.
Már az gyanús, hogy miért lenne egy Magyar Egészségügyi Portálnak healthinfo7.com a domain neve.
Rákerestem Polyák Henrik professzor nevére, aki a az állítólagos felfedező. Nyoma sincsen.
Somasnelle Gel nevű terméket egyet találtam, az egy karcsúsító krém.

Nos Tényleg vicc ez az oldal, de az már nem, hogy mennyi ember bedől nekik sajnos! Felhívtam őket a 061-999-5945 számon, felvettem a beszélgetést, és még ő hivatkozott a személyiségvédelmi törvényre, hogy emiatt van Polyák Tamás professzorról két külön fotó különböző termékeket reklámozva. És még a hölgy volt felháborodva!
Lemondtam a rendelést, erre jön egy sms 10 perc múlva a 06-70-717-7281-es számról.
" Ne adja fel a Somasnelle gel termeket a kedveznenyklubban valo reszvetelert! Az ar csokkentetve 15%-kal! Fogadja el, válaszoljon IGEN-t"
Hát én nem válaszoltam semmit! A rendelést elfelejtem tőlük.
Ezt tanulságként írtam ide, más se dőljön be, köszönöm a segítséget a Gyakorikérdések oldalnak is!
Sziasztok, beteszteltem én is, egy NAGY KAMU az egész! Éppen látszó, kezdődő, alig látszó 2-3 viszerem van, de 1 hónap ezek sem tűntek el- mint ahogy ígérték. Mit szóljanak az igazi viszeresek?!
Igaz már az gyanússá vált a rendelés végén, hogy rá akartak beszélni a nagy csomagra, de minek, amikor 28 nap alatt elmúlik?! Ráadásul később sms-ek jöttek, hogy további rendelés esetén KÉT NAGY CSOMAG CSAK 26400 HUF !!! Ugyan minek, amikor a kicsi is elmulasztja a kétarcú Polyák Tamás szerint! Ráadásul a rendelés is teljesen ingyenes, még a postaktg. is, azért a legutolsó klikkelésnél ki kell fizetni egy plusz, úgynevezett kezelési költséget is, ami éppen a csomagszállítás díja kb. 1500Ft!
A lényeg, hogy egy új átverés az egész, csodák nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!