Gumorka kérdése:
A tüdőgyulladásom 6-dik hete tart, és még nagyon köhögök, nem tudom meddig tart, kinek mi a tapasztalata? Van.
Figyelt kérdés
Kaptam szteroidos inhalálót, és borzasztó sokba kerültek a gyógyszerek is, és még mindig nem vagyok jól. Az első 2 hétben feküdtem, ha épp nem kellett orvoshoz mennem, mert nagyon lázas voltam, azóta is ha tehetem lefekszem, de nagyon nehezen múlik, nem tudom kinek milyen tapasztalata volt?2018. dec. 10. 13:54
1/3 anonim válasza:
Miért nem küldtek kórházba? Egy súlyos tüdőgyulladást ott lehet kezelni! (Infúziók, injekciók, ellenőrzés...)
2/3 anonim válasza:
Nekem az durva, hogy másfél hét alatt elmúlt, aztán az iskolában megkaptam, hogy szimuláltam csak...
3/3 A kérdező kommentje:
Sok fajta tüdőgyulladás van, van enyhébb és van súlyosabb,de az orvos úgy ítélte,hogy az általános állapotom nem indokolja a kórházat.A röntgen orvos azt mondta először,hogy vagy azonnali antibiotikum,és fekvés, vagy kórház. Na köv héten megint küldött az okos orvos röntgenre, amikor szintén változatlan volt a helyzet, 1 hónapig kaptam antibiotikumot.Szteroidos inhalálót,most már talán múlik.
2018. dec. 11. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!